Sports Festival 2020

Imagini

Informații

Data: 10 - 13 Iunie 2021

Descriere

UPDATE:
SportsFestival se reprogramează pe iunie 2021

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar în același timp trebuie să ținem cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil.

Informații complete aici: https://www.sportsfestival.com/news/sports-festival-2021/

Cel mai mare eveniment sportiv din România revine cu o nouă ediție! Fii alături de campioni, descoperă-ți o nouă pasiune și bucură-te de experiența SportsFestival.

▪️12 iunie: Simona & Friends | Sports Festival 2020
▪️13 iunie: Team Romania vs World Stars | Sports Festival 2020

SPORTS FESTIVAL e locul unde legende și mari glorii sportive stau lângă campionii de mâine și suporterii de azi. Ai șansa să intri în competiții sportive cu campioni români, să urmărești meciuri demonstrative cu staruri mondiale sau să descoperi cât de bun ești la sporturi pe care nu le-ai mai încercat până acum.

Meet your Champions:
Simona Halep revine la Sports Festival in 2020
Simona Halep joacă un meci un demonstrativ de tenis la Cluj. Alături de ea în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. Evenimentul va avea loc în 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol!

Adrian Mutu, Francesco Totti, Andrea Pirlo și Mirel Rădoi la Sports Festival 2020

Va fi un amical care marchează retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la Naționala României, dar și dupa evoluția lui la echipe mari din străinătate. Prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului vor participa la meciul demonstrativ, care se anunță un adevărat spectacol.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?