Excursie gratuita la Faget

Imagini

Informații

Data: 16 Februarie 2019, 10:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0744 776393

Descriere

Excursie gratuita la Făget- Sâmbătă 16 februarie 2019

Te invităm la o excursie gratuită în împrejurimile Clujului, în Pădurea Făget.
Scopul acestei excursii este mișcarea în natură precum și crearea de noi relații de prietenie între participanți.
Vom avea ocazia să facem mișcare pe poteci marcate, prin prin pădure.
În pauzele de pe traseu ne vom cunoaște mai bine, vom vedea ce pasiuni comune avem și vă vom prezenta și activitățile Clubului Montan Apuseni.
Îți poți aduce și câinii la plimbare, dacă sunt sociabili!

DATA: SÂMBĂTĂ 16 FEBRUARIE 2019, ORA 10.00- 17.00

LOCUL PLECĂRII: Cartier Mănăștur, prima stație de tramvai.
Va rugăm să vă prezentați la locul de plecare la ora 9.45, la ora 10 fix se pleacă pe traseu!

REZERVARE: Nu trebuie rezervare dar vă rugăm să dați Join/Particip la eveniment, să putem estima numărul participanților.
Participarea la această excursie nu presupune costuri, doar acceptarea condițiilor de participare prezentate de către organizatori.

TRASEUL PROPUS:
Cartierul Mănăștur- Pădurea Făget- fosta Cabana veche- fosta Cabana Nouă.
Întoarcerea va fi în același loc ca și plecarea.

DIFICULTATEA TRAASEULUI: UȘOR.
Traseul presupune urcarea prin pădure timp de 2-3 ore, a unei diferențe de nivel de 450m. După aceasta, vom urma traseul de întoarcere care durează 2 ore.
Vă rog să aveți în vedere că ne vom întoarce în jurul orei 17.00.
Traseul este recomandat tuturor participanților, indiferent de pregătirea fizică. Puteți aduce cu voi și copii daca au mai parcurs trasee prin Făget.
Trebuie să aveți în vedere că va fi o excursie de iarnă iar dimineața temperatura va fi în jur de 4 grade de aceea vă rugăm să aveți echipamentul adecvat anotimpului!
Masa de prânz o vom servi pe traseu, așa că va trebui să vă aduceți mâncare de acasă.
Drumeția se va desfășura indiferent de condițiile meteo, deoarece vom merge echipați corespunzător.
Și pentru că siguranța ta este primul nostru obiectiv, vom face tot ceea ce este posibil să parcurgi traseul în deplină siguranță. Astfel, vor fi doi organizatori cu experiență pe munte care se vor ocupa ca tu să nu ai nici o problemă pe traseu. Organizatorii sunt bine pregătiți, buni cunoscători ai zonei și cu echipament de prim ajutor necesar.
Vom povesti despre viețuitoarele din zonă precum și istorii interesante despe zonă.
Persoanele înscrise declară că participă pe proprie răspundere la această activitate și că vor respecta întocmai indicațiile organizatorilor. Drumeția montană este o activitate se desfășoară în natură și care este supusă unor riscuri naturale (meteo, tectonice, faună, vegetație).
Prin urmare există un anumit nivel de pericol obiectiv de accidentare care nu poate fi prevenit sau redus la zero de către organizatori. Participanții sunt supuși unor riscuri pe care trebuie să și le asume și pentru a căror reducere trebuie să conlucreze atât cu organizatorii cât și cu ceilalți participanți.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU: pantaloni de munte, rucsac mic, bocanci de munte, pulover căduros, geacă, căciulă-bască de soare, bidon de apă- 2 litri, eventual termos cu ceai cald.
Vă rugăm să vă aduceți cu voi haine groase, de iarnă deoarece pe traseu vom avea multe pauze.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?