Gala Ruxandra Donose 30

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 August 2021, 20:30 Sâmbătă
Locul:Cluj, Piața Unirii Cluj-Napoca

Descriere

Gala Ruxandra Donose 30
Spectacol prezentat în cadrul Festivalului Opera Aperta 2021, susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Visit Cluj
Stimați spectatori,
Vom reveni foarte curând cu mai multe informații despre accesul la evenimentele din Piața Unirii din cadrul Festivalului Opera Aperta 2021. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Distribuție:
Dirijor: David Crescenzi
Scenografie: Anca Pintilie
Regie scenă culise: Dan Lupea
Mezzosoprana Ruxandra Donose
Descriere:
Vom reveni foarte curând cu mai multe informații despre accesul la evenimentele din Piața Unirii din cadrul Festivalului Opera Aperta 2021. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Făcând parte din grupul de personalități al generației sale, Ruxandra Donose a câștigat aprecieri în teatrele de operă și sălile de concert din întreaga lume. Asociată în special cu repertoriul liric mozartian și francez, ea a trecut în ultimii ani la repertoriul dramatic german, bucurându-se de uriașe succese, interpretând roluri precum: Kundry din Parsifal, în concert cu Simon Rattle și Filarmonica din Berlin, sau Elektra din Orestul lui Manfred Trojahn. În prezent, mezzo-soprana colaborează cu Teatro Real de Madrid, Filarmonica din Oslo, fiind invitată să apară alături de Filarmonica din Londra și Vladimir Jurowski în rolul Sieglinde din opera lui Wagner, Die Walküre, la Royal Festival Hall.
Sărbătorind 30 de ani de activitate artistică, celebra mezzo-soprană română Ruxandra Donose celebrează acest moment inedit al parcursului său artistic printr-o serie de gale aniversare desfășurate în orașe din întreaga țară, implicând în program lucrări îndrăgite din repertoriul operistic internațional, diverse arii din opere precum Farnace de Antonio Vivaldi, Tancredi de Gioachino Rossini, Adriana Lecouvreur de Francesco Cilea, Samson și Dalila de Camille Saint-Saëns și Carmen de Georges Bizet.
Avem șansa întâlnirii cu o artistă care are dorința de a ne dărui astăzi, în plină putere a expresiei artistice, preaplinul unei experiențe de 30 de ani de prezențe continue pe cele mai mari scene ale teatrelor lirice din toată lumea.
Vârstă recomandată: 5+

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?