Nerd Party

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Octombrie 2019, 22:00 Joi

Descriere

Pe 10 octombrie vacanța se va fi încheiat deja, dar nu și distracția!

Pornește cu dreptul în noul an universitar la Nerd Party și demonstrează că mișcările de dans nu se uită așa ușor, spre deosebire de informația din toate cărțile citite! Da, da, știm că e posibil să ai un lapsus chiar acum, dar noaptea de 10 octombrie promite să fie de neuitat.

Și pentru că unii poate au bursă, iar alții nu, am pregătit pentru voi concursuri în perioada următoare prin care puteți câștiga invitații duble sau triple la #NerdParty.

Sfat: Urmărește cu atenție postările din eveniment!

Dress code: SMART is the new SEXY! Or… SEXY is the new SMART! (you choose)

Tips:
- Ia-ți rucsacul sau doar un pix și-o foaie în buzunarul de la spate, depinde în ce categorie de student te încadrezi (dacă poți calcula cât ai consumat și fără auxiliare, atunci lasă-le acasă, dar niciodată nu poți fi prea sigur);
- Nu-ți uita ochelarii de vedere (să nu cumva să pleci cu alți prieteni decât cu cei cu care ai venit) sau ia-ți ochelarii aceia „doar la mișto” (în caz că intențiile tale sunt altele);
- Fii precaut, probabil vei avea nevoie de șervețele! #hotbabes #ringthealarm #watchyoursnack

Ne vedem începând cu ora 22:00 la clubul pe care nu ai cum să îl ratezi în studenție Euphoria Music Hall să sărbătorim de nota 10!

Biletele pot fi achiziționate la intrarea în club sau de la sediul organizatorilor, SSE, str. Avram Iancu, nr. 19. Pentru cea de-a doua variantă este nevoie de rezervare prin trimiterea unui mesaj privat.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?