Filmul "Agentul de la U.N.C.L.E."

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 27 Septembrie - 9 Octombrie 2019
Program:
Miercuri, 9 Octombrie 2019
Cinema Victoria, Cluj:
13:00

Descriere

Producția Warner Bros. Pictures Agentul de la U.N.C.L.E. îl aduce pe Henry Cavill (Man of Steel: Eroul) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer (Rețeaua de socializare) îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie și are premiera pe marile ecrane din țară pe 21 august.

Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E. evidențiază concurența dintre cei doi agenți de top CIA și KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație.

Pe lângă Henry Cavill și Armie Hammer, din distribuție mai fac parte Alicia Vikander (Anna Karenina), Elizabeth Debicki (Marele Gatsby), Jared Harris (Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor) și Hugh Grant în rolul lui Waverly.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?