World Experience Festival 2019

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 - 16 Iunie 2019

Descriere

Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca - Parcul Central Simion Bărnuțiu, FN, 

Festivalul cultural WEF revine cu a 5-a ediție, care va avea loc în perioada 13-16 iunie 2019, în premieră în Cluj-Napoca, la Casino-Centrul de Cultura Urbană și la Teatrul Național Cluj-Napoca, plus încă un spațiu de spectacole pe care îl vom anunța curând. Clujul îmbracă culorile multiculturalității!

World Experience Festival propune tematica “The Unheard Music” – "Muzica neștiută a lumii", cu o direcție artistică gândită ca o călătorie emoționantă și educativă pe parcursul globului, concentrată pe celebrarea diversității patrimoniului mondial prin muzică și sunete, ce aduc împreună zeci de culturi diferite, ambasadori, artiști din toate colțurile lumii, ateliere și workshopuri creative, expoziții-instalații sonore și experiențiale de VR, precum și conferințe și artist talks inspiraționale despre modalitățile prin care muzica are puterea de a ne aduce împreună.

Veți avea ocazia să descoperiți și să experimentați spectrul fascinant al sonorității de pe mapamond, ce va reuni diverse tradiții și fuziuni muzicale contemporane într-un program multidisciplinar curajos și dinamic.

Activități și evenimente importante
1. Rhythms of the World – Ritmurile lumii: componenta de expoziții și instalații muzicale interactive
2. Conferințe Connecting the world through music: Lumea conectată prin muzică
3. Serile sonore- The Sound Experience: ateliere creative și workshop-uri muzicale de introducere în înțelegerea contextului cultural al unor sonorități din diverse zone ale lumii
4. Spectacole de muzică și dansuri care acoperă un repertoriu multicultural

Festivalul a adus împreună în cadrul celei de-a patra editii din 2018 (din București), într-un record zonal, mai mult de 70 de culturi diferite (de pe 5 continente), peste 100 de artiști și toate acestea concentrate pe: spectacole autentice de muzică și dans, expoziții muzicale, conferințe, evenimente cinematografice, gastronomie și ateliere de creație și traditii multiculturale si multietnice, de care s-au bucurat peste 50.000 de persoane!

Mai multe detalii despre festival pot fi gasite accesand:
• Web: https://world-experience.ro/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?