Stop. Shop. Socialize. by Lumea ca Lumea

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Noiembrie 2021

Descriere

Dăm startul celei de a II-a ediții ”Stop. Shop. Socialize. by Lumea ca Lumea”!
În data de 27-28 noiembrie, vă așteptăm la CHIOS Events pentru a vă întâlni designerii îndrăgiți și pentru a descoperi cele mai noi trenduri vestimentare de sezon!
Târgul nostru de haine, ”Stop. Shop. Socialize. by Lumea ca Lumea”, va avea ca și expozanți diverși designeri românești precum Veronica Frișan, Nait the Brand și mulți alții! Aceștia vă vor încânta cu creațiile lor vestimentare și cu cele mai atractive oferte și reduceri!
Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru proiectul nostru ”Centru de tranzit” prin care ne dorim să oferim cazare și educație tinerilor care părăsesc Sistemul de Protecție a Copilului! Astfel, expozanții noștri au decis să ne doneze o parte din vânzările lor pentru a contribui la proiectul nostru de suflet!
De asemenea, includem și de data aceasta, tombola noastră specială unde poți câștiga diverse premii în valoare de mii de lei! Tot ceea ce trebuie să faci este să ne vizitezi în data de 27 sau 28 noiembrie la CHIOS Events și să îți achiziționezi biletul pentru tombolă în valoare de 10 RON! Simplu, așa-i?
Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la noua noastră ediție ”Stop. Shop. Socialize. by Lumea ca Lumea”!
See you soon!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?