MĂRȚIȘOR de POVESTE

1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2021, 12:00 Duminică
Locul:Cluj, Piața Unirii Cluj-Napoca

Descriere

Tur ghidat tematic gratuit.
Vrei să mergi în vacanță dar nu ai cum? Te-ai saturat de statul în izolare în casă? Cat de bine cunoști orașul în care locuiești? Hai cu noi să iți petreci duminica într-o atmosferă de povești și de poveste în descoperirea frumuseților de langă tine! Vom afla împreună despre cum FEMEILE din viața Clujului au avut puterea de a scrie istorie! Nu întotdeauna însă ele s-au făcut remarcate pentru binele făcut comunității, dar povestea trebuie spusă cu bune și cu rele. Vom istorisi despre una dintre cele mai negre criminale ale Transilvaniei, dar și despre cea care a fost străbunica Prințului Charles al Marii Britanii și vom vedea chiar casa în care aceasta a locuit în centrul Clujului! Femeile au fost, sunt și vor fi mereu motorul societății! Daca vreți să aflați mai multe despre femeile remarcabile ale urbei noastre alăturați-vă nouă și haideți în vacanță!
Susține activ turismul romanesc!
Atătă ca îți pasă!
Haideți să fim cat mai mulți la acest eveniment făcut din pasiune și din dorința de a aduna împreună oameni care au interese comune nouă: cultura și călătoriile!
Turul ghidat gratuit începe la orele 12:00 și va dura aproximativ pană la orele 15:00, cu o scurtă pauză pentru cafea și covrigi, și vom parcurge traseul Piața Unirii-Piața Cipariu-Piața „Avram Iancu”-Sediul Universității UBB-Casa Rhedey-Opera Maghiară-Podul „Elisabeta”.
Vă rugăm sa vă înscrieți utilizand butonul de participare, pentru a putea avea o evidență reală a celor înscriși, pentru a ne putea asigura de desfășurarea evenimentului respectand condițiile de sigurantă impuse de lege.
Vă mulțumim și vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?