Festival de Modă

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Octombrie 2019, 19:00 Vineri
Locul:Cluj, Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca

Descriere

Autumnalia Studențească / Festival de Modă 2019

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, cu sprijinul Ministerului și Sportului și în parteneriat cu Agenția EUROMODELS organizează o nouă ediție a FESTIVALULUI DE MODĂ, eveniment la care vor participa nume cunoscute din lumea designului vestimentar, artiștilor de make-up și hairstyle.

Hai și tu să admiri frumusețea creațiilor vestimentare ale brandurilor ca LA DONNA - Luxury Design Fashion, URMA, LUMINIȚA BALAZS Fashion, XENIA, MIHNEA COVACI, purtate cu grație pe podium de frumoasele manechine ale Agenției Euromodels, (coordonator Lili Mihacea)!

Atmosfera serii va fi completată de momente artistice speciale, susținute de artiștii vocali invitați - Andra Cocian, Ciprian Nykita și Hermina Hotca, precum și de trupa de jazz JUMP JAZZ BAND, coordonată de Prof. Ștefan Vannai și trupa Funk'n FETISH.

Evenimentul se înscrie în calendarul de acțiuni al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe anul 2019, director Flavius Milășan, și are ca scop promovarea culturii și activităților vocaționale, promovarea creatorilor de modă studenți din centrul universitar Cluj-Napoca, prin intermediul spectacolelor studențești de calitate.
Regia artistică îi aparține lui Lucian Revnic.

Parteneri în acest proiect sunt Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea ”Babeș-Bolyai”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?