Descoperă-ți stilul alături de Maurice Munteanu!

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Octombrie 2019, 15:00 Joi
Telefon Informații: 0755 080 284

Descriere

Îți este greu să creezi o ținută perfectă pentru un eveniment sau pentru o zi normală de lucru? Ai fost și tu în situația în care nu ai știut să-ți accesorizezi ținuta?

Atunci nu rata ocazia de a fi alături de femei ca tine la întâlnirea cu Maurice Munteanu, fashion editor Elle și jurat al emisiunii Bravo ai Stil în data de 17 octombrie 2019 la showroom-ul CONCEPTO de pe Str. Observatorului nr. 76, Cluj-Napoca!

Te așteptăm pe tine și cea mai bună prietenă începând cu ora 15:00, la o experiență minunată de 4 ore în cadrul căreia vei avea ocazia de a afla cum să îți descoperi și definești propriul stil, cum să te îmbraci adecvat pentru anumite tipuri de evenimente, dar și ce înseamnă termenul de sustainable fashion și cum putem să aplicăm acest concept în garderoba ta.

Rezervă-ți locul chiar acum pentru a nu pierde oportunitatea de a primi cele mai bune tips&tricks de la invitatul nostru special.

Pentru că ne dorim să îți oferim un eveniment special, locurile sunt limitate, iar prețul unui bilet de participare este de 299 lei / persoană și se poate achiziționa sunând la numărul de telefon

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?