Beauty Forum Cluj 2021

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 - 28 Martie 2021

Descriere

Dragi Profesionisti!
Pentru siguranta vizitatorilor, expozantilor si pentru siguranta Dumneavoastra am amanat data evenimentului pentru a va putea prezenta noutatile din industrie intro atmosfera buna si sigura.
In primavara anului 2021 impreuna cu noul proprietar al Grulului, Bologna Fiere Cosmoprof, va asteptam cu noutati la a VIII.- a editie a Congresului International Profesional si beauty trend show Beauty Forum Cluj!
Peste 50 de firme expozante din tara si strainatate se pregatesc sa va prezinte la Beauty Forum Cluj 2021 noutatile si inovatiile din cosmetica, hair, nail art si design, pedichiura, make-up, micropigmentare, wellness si spa, management de saloane, cosmetica medicala etc.!
Notati-va data si urmariti-ne pentru a afla lista finala a programelor profesionale! Rezervati-va locul acum! Profesionisti renumiti va asteapta la programele profesionale, workshopuri si la ateliere de formare, organizate in cadrul evenimentului!
Cei mai talentati profesionisti vor da culoare evenimentului la competitiile profesionale organizate in cadrul evenimentului. Vrei sa fii Tu urmatorul Campion National? Inscrie-te acum la concurs!
Va asteptam!
Echipa Beauty Forum Cluj

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?