Zilele Medicinei Nucleare

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 - 11 Noiembrie 2020

Descriere

În numele Societății Române de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară – SRMNIM, este o mare plăcere să vă invităm să participați la “Zilele Medicinei Nucleare – Cluj-Napoca 2020”, manifestare care se va desfășura în perioada 8-11 noiembrie 2020, la Grand Hotel Napoca.
Evenimentul este organizat de SRMNIM, în colaborare cu Clusterul Imagomol, cu participare internațională
Si anul acesta, acest eveniment, care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul imagisticii nucleare, continua sa puna accent pe activitățile de formare a tinerilor profesioniști în domeniul radiotrasorilor și a tehnicilor SPECT/PET/CT/IRM.
Activitățile vor fi susținute de personalități din România cât și din întreaga lume, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, intr-un cadru cat mai relaxat si entuziast.
Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultima generație ale companiilor de vârf în domeniu și evenimente de socializare care să dea posibilitatea continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut, caracteristic si locatiei geografice.
Vă invităm să trimiteți cât mai multe rezumate până pe 1 octombrie 2020 direct pe site-ul oficial al manifestării: www.zmn2020.medical-congresses.ro. Acestea vor fi publicate sub ISBN într-un volum de rezumate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?