Workshop - Presiunea de a fi fericit

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2019, 19:00 Vineri

Descriere

Ne apropiem de perioada aceea din an în care "trebuie" să fim mai buni, mai fericiți, mai împliniți. Nu ne putem permite să avem conflicte cu cei din jur, nu ACUM, în prag de sărbători! Nu contează cum ne simțim, important este că trebuie să ne păstrăm zâmbetul pe buze, iar asta e al naibii de greu uneori! 

Vino să iei parte la un workshop interactiv în care vei învăța cum să faci față acestor presiuni.

Lia Oltean este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, acreditat de către Colegiul Psihologilor din România. De-a lungul anilor a acumulat o vastă experiență în intervenția la adulți, lucrând cu probleme diverse.

Radu Șoflău este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, acreditat de către Colegiul Psihologilor din România. Radu este doctor în psihologie și deține expertiză în intervenții pentru adulți într-o gamă variată de dificultăți și patologii.

Participarea la acest workshop este condiționată de încrierea în prealabil, locurile fiind limitate. Ne-ar părea rău dacă nu ai reuși să vii, dar în eventualitatea în care ai rezervat un loc și nu mai poți ajunge, te rugăm să ne dai de știre. Astfel, altcineva care n-a reușit să se înscrie, va primi locul tău. 

Contact:
liaecaterinaoltean@gmail.com
radu.soflau@gmail.com

Contribuția ta: 50RON

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?