Puterea de convingere - workshop interactiv prin teatru

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Iunie 2020, 15:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0743 805 323

Descriere

Te invităm la un workshop creativ, interactiv și intensiv, unde vei percepe și vei studia mai bine puterea de convingere, atât prin formă verbală cât și prin forma non-verbală (limbajul corpului, gesturi, expresii) cu ajutorul exercițiilor de teatru și improvizație dar și cu ajutorul unor tehnici psihologice.

Atelierul are loc sâmbătă, 20 iunie, de la ora 15:00 până la ora 19:00, la Spaţiul creativ Ludico, pe str. Ploiești 17-19A și este dedicat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de convingere, doresc să interpreteze anumite semne comportamentale văzute la ceilalți, doresc să se autodezvolte, să învețe să fie mai încrezători, mai deschiși și mai buni în tot ce fac.

În prima parte a atelierului vom vorbi despre conceptul ”a convinge” și despre încrederea de sine, vom iniția primele exerciții și jocuri de energizare, după care vom continua cu exerciții prin care aplicanții vor trebui să creeze momente scurte de improvizație sau vor încerca să convingă un partener sau mai mulți. Atelierul se va încheia cu o prezentare prin care fiecare persoană va trebui să convingă publicul că un anumit obiect trebuie achiziționat sau folosit. De asemenea, pe parcursul atelierului, participanții vor ieși din zona de confort, se vor relaxa și se vor distra.
Garantăm buna dispoziție, alături de ceai, cafea și prăjituri.

Cine te va îndruma pe parcursul a celor 4 ore și te va susține?
Ceaicovschi Mihaela, actriță și trainer Ludico

Preț atelier - 70 lei
Numărul maxim de participanți - 12

Pentru a te înscrie, completează formularul https://forms.gle/fKiCBftWiYdcGhr29 cu datele tale și vei fi contactat pentru a realiza viramentul bancar cu suma integrală ca să fim siguri că vei fi alături de noi. Se vor lua în considerare doar persoanele care au efectuat plata.

La sfârșit, fiecare aplicant va primi un certificat în care vor fi precizate competențele dobândite în cadrul atelierului.

*Acest workshop nu este despre a vă învăța să manipulați oamenii sau despre a descoperi strategii de marketing, ci despre a reuși să înțelegeți puterea convingerii, ce o poate alimenta și care este importanța încrederii de sine.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?