Motivarea echipei în noul context

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2020, 10:00 Joi
Preț: Intrare liberă

Descriere

Ca și manageri, coordonatori de echipe și mentori, scopul nostru principal este de a crea condițiile pentru ca oamenii din echipele noastre să fie motivați, să îi creștem și să îi sprijinim în realizarea misiunilor lor. În contextul unor schimbări majore, a unui stres intens care pare insurmontabil, cum sunt evenimentele care ni se impun astăzi, misiunea noastră devine și mai complicată.

Vă propunem să discutăm împreună:
· Care sunt etapele emoționale prin care trecem în aceste momente și cum le gestionam în rolul nostru de manageri / coordonatori ?
· Cum sprijinim motivarea în acest context ?
· Care sunt piedicile în acest context și cum le putem contura?· Câteva „așa da” și „așa nu” de luat în considerare

În această perioadă de grea încercare, căutăm fiecare din noi să ne sprijinim și să construim împreună. Vă propunem să ne stimulăm și susținem reciproc în rolul de manageri/ coordonatori/leaderi.

Eu sunt Cristina Chis, Clujeancă, antreprenoare și coach. Facilitez traininguri și învățare de 15 ani și sunt o pasionată exploratoare a naturii umane, a motivațiilor, comportamentelor, neuroștiinței și dezvoltării personale. Trăiesc în Paris de 9 ani unde lucrez cu cele mai mari firme pe subiecte de management, leadership și comportamente umane. Cred cu tărie în capacitatea noastră de a deveni mai buni în fiecare zi și îmi doresc să contribui la aducerea unui zâmbet pe buzele fiecăruia dintre noi de la trezirea dimineața, la servici și în viața personală.

Eveniment gratuit.
Locatie: https://zoom.us/j/851097945

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?