iXperiment Cluj 2020

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Mai 2020, 15:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 25 Aprilie 2020, 11:00 Sâmbătă
  • 24 Aprilie 2020, 15:00 Vineri

Descriere

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea ediției 5 iXperiment Cluj!

Împreună cu liceeni creativi și cu antreprenori de succes de la nivel național și internațional, vom transforma idei de afaceri în realitate. În acest context, liceenii participanți vor avea șansa să aplice toate cunoștințele noi dobândite în cadrul programului (antreprenoriat, inovație, tehnologie, marketing, finanțe etc.) pentru a-și lansa și crește propriile afaceri.

Toți liceenii interesați să participe în cadrul iXperiment Cluj 2020 sunt rugați să completeze următorul formular până în data de 20 februarie 2020: http://bit.ly/ixperimentCluj2020

Ediția iXperiment Cluj 2020 va avea loc în perioada februarie – iunie 2020:
Ideate – 28-29 februarie (introducere în lumea antreprenoriatului - Design Thinking, Lean Startup; identificarea și înțelegerea unor probleme în comunitate; dezvoltarea unor ipoteze inițiale despre viitoarea afacere; activități de teambuilding)
Innovate - 20-21 martie (market research, inovație, prototipuri)
Initiate – 24-25 aprilie (instrumente financiare, fundraising)
Iterate – 15 mai (marketing, pitching)
Competiția Finală iXperiment - iunie (antreprenori și investitori vor selecta și premia afacerile cu cel mai mult progres de la începerea programului)

În cadrul fiecărei sesiuni, participanții vor trece printr-o altă etapă a lansării propriilor afaceri, iar între sesiuni, aceștia vor continua să lucreze la business-urile lor, cu ajutorul mentorilor și speakerilor iXperiment, care sunt antreprenori de succes de la nivel național și internațional.

iXperiment Cluj este organizat cu ajutorul sponsorului principal Banca Transilvania și al partenerilor regionali: Azimut Happy Employees, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Consiliul Județean al Elevilor Cluj.

DESPRE IXPERIMENT
iXperiment este primul accelerator de start-up-uri creat pentru elevii de liceu din România, fiind o inițiativă care conectează sistemul educațional cu cel privat. Acesta este un laborator în cadrul căruia adolescenții vin cu cele mai creative idei prin care pot rezolva problemele societății, îmbunătăți viețile oamenilor și crea inovație. Pentru a da viață acestor idei, iXperiment-erii obțin acces la resursele umane, informaționale și materiale din cadrul sistemului privat, făcând parte dintr-o comunitate de antreprenori de top și experți de la nivel național. Până în momentul de față, peste 400 de elevi au participat în programele iXperiment de la nivel național organizate în Cluj, Oradea și București.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?