Conferința Internațională Arhitecții Educației

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2019, 09:00 Sâmbătă

Descriere

Conferința Internațională Arhitecții Educației revine în toamnă la Cluj-Napoca pentru cea de-a IV-a ediție în 16 noiembrie 2019!

Tematica evenimentului:
Un nou tip de leadership - „Fiecare școală, școală comunitară” - este dezideratul și tema acestei ediții a Conferinței Internaționale Arhitecții Educației.

Vei afla mai multe în prezentări și ateliere practice despre:
Leadership, Implicarea părinților, Învățare pe tot parcursul vieții, Parteneriate, Voluntariat, Servicii, Incluziune socială, Dezvoltare comunitară, Cultura școlii, Învățare relevantă, Dezvoltare profesională prin colaborare sau Teoria schimbării.

Cu cine te vei întâlni la Conferința Internațională Arhitecții Educației?
De la directori, directori adjuncți, membri în consilii administrative la actori importanți în viața școlii - inspectori școlari, primari, reprezentanți ai instituțiilor locale.

De ce să participi?
- vei avea ocazia să înveți împreună cum poți să sprijini școala să (re)devină școală comunitară. Într-o astfel de școală, convingerile, valorile și normele tuturor se centrează pe învățarea în echipe, prin colaborare și sunt încurajate diverse forme de experimentare și inovare.
- iei parte la Conferința Internațională Arhitecții Educației, alături de 10 speakeri cunoscuți la nivel național și internațional,
- participi la prezentări și ateliere dedicate pe parcursul întregii zile,
- ai parte de networking cu experți din domeniu și cu alți colegi de-ai tăi din țară,

Înscrierile au început!
https://www.noi-orizonturi.ro/arhitectii-educatiei/evenimente/

Evenimentul este organizat de Fundatia Noi Orizonturi, cu sprijinul Mott Foundation, Granturi SEE & Norvegiene alături de FSEGA.

Organizator: Fundația Noi Orizonturi
De 18 ani, Fundatia Noi Orizonturi oferă educatorilor instrumente prin care pot împuternici tinerii să conducă şi să producă schimbări pozitive în comunităţile lor.

Fundația lucrează cu cadre didactice, directori de școli şi voluntari să transforme educaţia din România şi susţine organizaţii din alte 24 de ţări să ofere programe de dezvoltare a competenţelor și a caracterului. Mai multe detalii regăsiți pe www.noi-orizonturi.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?