Sting

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 17 Octombrie 2017 Marţi
Locul:Cluj, Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Descriere

Gordon Matthew Thomas Sumner, cunoscut sub numele de scenă ca Sting, este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne. Înaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. Ca muzician solo și ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy.

Concertul care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj – Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese. Incepand din 15 iunie, fanii Sting isi vor putea achizitiona bilete pentru concertul artistului ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Biletele vor fi disponibile la mai multe categorii de pret, intre 146 si 467 de lei, pe www.eventim.ro si in retelele partenere. Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?