Sting

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2022, 19:00 Marți
Locul:Cluj, Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Sting
Începutul evenimentului:15 Martie 2022, 19:00

Descriere

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai lumii, STING, va reveni la Cluj cu un concert memorabil în data de 15 martie 2022, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Organizatori: Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production.
Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie, ora 11.00, pe sting.iabilet.ro
Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man" care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" și multe altele.
Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, vă rugăm să vizitați http://thebridge.sting.com.
Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, "On the Bridge", recent lansată oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ET.
În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).
Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.
Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.
PREȚURILE BILETELOR:
STANDING A – 315 lei + comision de emitere
STANDING B – 171 lei + comision de emitere
SEATING cat. 1 – 441 lei + comision de emitere
SEATING cat. 2 – 306 lei + comision de emitere
SEATING cat. 3 – 261 lei + comision de emitere
SEATING cat. 4 – 198 lei + comision de emitere
BILETE: sting.iabilet.ro și iabilet.ro
Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?