Keep of Kalessin, Shade Empire, Malphas

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Iunie 2019, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Keep of Kalessin, Shade Empire și Malphas vin în România într-un concert de metal extrem pentru toate gusturile pe 22 iunie în clubul Flying Circus din Cluj.

Bilete în număr limitat, primele la preț promoțional prin www.AmBilet.ro!

Keep Of Kalessin e o trupă de metal extrem din Norvegia formată în 1995 se întorc în România după opt ani. Deși n-a fost niciodată foarte comercială, cu șase albume de studio și trei EP-uri, a reușit să ajungă printre cele mai apreciate trupe norvegiene. Trupa primește critici pozitive din partea publicațiilor media și din partea altor artiști datorită stilului muzical divers, dar totodată unic, combinând thrash, black, symphonic și melodic death metal. Keep of Kalessin șochează lumea când participă la Eurovision în 2010, reușind să ajungă pe locul al treilea. Stilul lor muzical este mai târziu descris ca „epic extreme metal”.
De-a lungul a mai bine de douăzeci de ani de activitate, formația concertează alături de nume faimoase ca Dying Fetus, Behemoth, Dimmu Borgir, Sepultura, Samael, Morbid Angel sau Amon Amarth, iar chitaristul și vocalistul Obsidian C. a fost chitarist pentru Satyricon între 2003 și 2007.

Shade Empire revin și ei după concertul susținut în cadrul Maximum Rock Festival din 2017. Formația ia naștere în 1999 în Finlanda și trei demouri mai târziu semnează cu Avantgarde Records, iar în 2004 lansează primul album, „Sinthetic”. Cinci albume mai târziu, trupa încă evoluează și continuă să uimească publicul cu fiecare piesă lansată.
Shade Empire dezvoltă propriul stil muzical: chitară agresivă, sintetizatoare, aranjamente ingenioase combinate cu electronică, tobe devastatoare, bass complex și voci care vin direct din străfundurile iadului, așa cum zice pagina lor de Facebook.

Malphas s-a format în 2012, în 2015 alansat primul EP, „Conjuring”, iar în 2016 semnează cu Fatal Illness Management. În 2017, Malphas pornește în turneu în America de Nord cu Tengger Cavalry. Primul lor album de studio se lansează un an mai târziu sub numele de „The 39th Spirit”. Turneul alături de Keep of Kalessin este primul turneu european din cariera trupei. Stilul lor muzical este autodefinit ca progressive blackened melodeath..

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?