Implant Pentru Refuz

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2019, 21:00 Joi
Locul:Cluj, Form Space

Descriere

SUBRADAR, albumul IMPLANT PENTRU REFUZ cu numărul 9, este albumul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi. Pe lângă colaborările deja dezvăluite, veţi avea parte de noi surprize, împreună cu invitaţi speciali care sunt alături de noi SUBRADAR și vlăstare ale tinerei generaţii de care suntem foarte mândri să îi fi întâlnit.

Din 1995 până in prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 8 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei.

Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
- Octavian “Vita” Horvath – voce
- Valentin “Freaky”Popescu – chitară şi voce
- Razvan “Meshu” Nicov – chitară
- Alexandru Hera – tobe 
- Ştefan „Pişta” Czifrak - bass

Concertul va fi deschis de către UNITY OF OPPOSITES (Arad)

Unity of Opposites este rezultatul unui proiect născut acum cinci ani de zile, în Arad. Un proiect care a suferit multe evenimente și modificari de-a lungul timpului, dar care și-a propus de la bun inceput abordarea muzicii într-o viziune cât mai naturală, lipsită de absolut orice rigoare - de aceea și spectrul larg de influențe. În sine, formația nu dorește încadrarea în absolut nici un gen și lasă la aprecierea ascultătorului încercarea de a defini mișcarea.

În mod cert, scopul acestui proiect, transformat încetul cu încetul în ceva tot mai serios, este exprimarea într-o formă artistică a tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni, cu toate implicațiile sociale și psihologice.
În momentul de față Unity of Opposites se află în procesul de înregistrare a unui material de album, material care conține prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare - "Apologize", dar și primul videoclip lansat în mod oficial - "In Decor".

Unity Of Opposites înseamnă:
Paul LungFrent - Vocals
Sebastian Pascut - Guitar
Radu Sirbut - Bass Guitar
Paul Marcu - Drums

Joi, 05.12 Cluj Napoca II Form Space II Aleea Stadionului nr.2
Open doors: 21:00
- Unity Of Opposites: 21.30 – 22.15
- IMPLANT PENTRU REFUZ: 22.30

Bilete disponibile pe iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-implant-pentru-refuz-lansare-album-at-form-space-47103/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?