FINK

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 Noiembrie 2020, 21:30 Joi
Locul:Cluj, Form Space
Evenimentele trecute
  • 11 Mai 2020, 21:30 Luni

Descriere

Concertul Fink de la Form Space a fost reprogramat pentru 5 noiembrie.

Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele său de scenă, FINK, ajunge la Cluj-Napoca cu un concert acustic ce va avea loc la Form Space pe 11 mai. FINK va concerta și în București pe 12 mai. În deschidere va cânta Maru.

Bilete concert FINK la Form Space
Primele 100 de bilete - 74 lei
Următoarele 100 de bilete - 84 lei
Presale - 94 lei
La acces - 100 lei
Cu o activitate de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, nouă albume din care doua live și colaborări cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green, FINK promite un show de neratat.

După ce și-a depus căștile de DJ în 2003 pentru a scrie și a compune propriile sale piese, FINK a cucerit tot mai multe inimi și minți cu piese de o profunzime uimitoare – atmosfera muzicii sale, un blues al secolului XXI care își trage minimalismul din cariera îndelungată a lui Fin ca DJ, sunt rotunjite de timbrul vocal profund, cald, pătrunzător.

Îmbrățișând cultura generației sale și revoluția muzicală adusă de muzica electronică, Fin Greenall s-a lansat ca DJ încă din facultate, încrezător în faptul că era instrumentelor și a pieselor strofă-refren a apus. Pasiunea și talentul său nu au rămas neobservate și au devenit la scurt timp parte din familia Ninja Tune – artist, DJ, producător și compozitor la una dintre cele mai apreciate case de discuri din domeniu. Însă Fin nu s-a oprit aici. Mereu în căutarea mediului care să îi permită expresivitate și profunzime în muzică, schimbă platanele pentru chitară și voce, fără a lăsa în urmă însă pasiunea sa pentru inovație – piesele sale păstrează vibe-ul revoluționar, proaspăt al unei generații care nu neagă tradiția, ci o transformă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?